Tandlæge Niels Skovsgaard Petersen

Tandlæge Niels Skovsgaard Petersen

Niels nærmer sig efterhånden 25 års erfaring som tandlæge, da han afsluttede med sin uddannelse som tandlæge fra Københavns Universitet i 1992.

Han er vores specialist i implantater og laver implantater om mandagen (efter aftale).


Implantater er en kunstig tandrødder, og den fastgøres i kæbeknoglen. Da implantater er fremstillet i det specielle og stærke materiale titanium, vokser de fast i kæben.

Implantater har form som skruer, og er normalt mellem 3 og 5 mm tykt og 8 til 16 mm langt. Titaniumskruen opereres ind i kæbeknoglen, og vokser i løbet af et par måneder sammen med knoglen. Derefter sidder det helt fast. Når implantater sidder helt fast i kæbeknoglen, fastgøres en ny kunstig tand, der har form og farve som den gamle tand.

implantater

Model af implantater

En behandling med implantater er ret omfattende og tidskrævende, men er ofte en fordelagtig behandling, da den ikke involverer eller påvirker andre tænder i munden.

For at skabe størst mulig klarhed og tryghed omkring hele behandlingen, tilbyder vi en gratis forundersøgelse, hvor dit individuelle behov fastlægges og vi giver dig et tilbud på hele behandlingen.

Derfor, skal du have lavet et eller flere implantater, eller ønsker du at vide mere, kontakter du bare Anne Mette i receptionen på tlf. 38 86 11 61.

Du har også mulighed for at skrive til os på mail@frederiksbergtandklinik.dk eller via vores kontaktformular.