Tandblegning – få flotte hvide tænder

Hvorfor gå rundt med misfarvede tænder, når tandblegning kan give dig et flot smil enkelt og smertefrit?

Der er nok mange situationer, hvor du rigtig gerne vil vise dig fra din pæneste side. En lovende jobsamtale, dit eget bryllup eller måske dit livs vigtigste date.

Flotte hvide tænder er et vigtigt element i din fremtoning, og hjælper dig med at gøre et godt førstehåndsindtryk. Omvendt kan du, selv om du er velsoigneret, risikere at blive set på som sjusket, hvis dine tænder er misfarvede.

Med et travlt program i hverdagen er det dog ikke altid muligt at få en tandlægeaftale i kalenderen. Det ved vi godt, så det har vi nu gjort noget ved, og tilbyder tandblegning både her i klinikken såvel som i dit eget hjem.

 

Tandblegning hjemme eller på klinikken

Nu kan du købe et hjemmeblegningssæt fra det anerkendte firma Opalescence. Sættet består af 2 gange 10 engangsskinner med blegegele i, og du kan blege dine tænder i ro og mag hjemme hos dig selv. Du skal tage skinnerne på, når du skal sove 10 dage i træk. Nem, effektiv og hygiejnisk tandblegning, og behandlingen gentages efter behov.

Vi kan også tilbyde at klare tandblegning for dig, hvis du foretrækker den løsning. Dine tænder kan lysnes adskillige nuancer (op til 8 nuancer) med klinikblegning, men ser altid naturligt ud alligevel. Vi anvender det meget renommerede og effektive produkt ZOOM, der aktiveres med lys.

 

Hvordan kommer du igang med tandblegning?

Sibel er vores ekspert i tandblegning med mange års erfaring, og hun er garant for et flot og holdbart resultat hver eneste gang.

Hvis du er i tvivl om hvordan du bedst bleger dine tænder, hjælper vi dig hellere end gerne. Vi kan i forbindelse med en almindelig konsultation eller et regelmæssigt eftersyn, give dig vores anbefaling af hvilken behandling eller produkt, der passer bedst til dit behov og dine tænder.

tandblegning

—————-

tandblegning-opalescence

—————-

tandblegning-zoom-før-efter

—————-

tandblegning-zoom