Behandlinger

På denne side kan du læse mere om de forskellige behandlinger vi tilbyder, og hvordan vi sikrer at du altid får det bedste udbytte af enhver behandling hos os.

Tandlægeskræk

tandlægeskræk

Egentlig burde det hedde noget andet, da patienten jo sjældent er bange for tandlægen, men derimod for instrumenterne og… (læs mere)

Eftersyn

tandeftersyn frederiksberg

Vi anbefaler at du regelmæssigt får foretaget et almindeligt tandeftersyn, da vi på den måde kan opdage begyndende skader på dine… (læs mere)

Fyldninger

plastfyldning frederiksberg

Plastfyldninger er i dag første valg, når der skal laves en fyldning. Plastmaterialet limes populært sagt fast til tanden, og resultatet er både smukt og særdeles holdbart… (læs mere)

Blegning

tandblegning frederiksberg

Mange mennesker ønsker sig et hvidere smil. Det er nu muligt at efterkomme dette ønske på en sikker og hurtig måde… (læs mere)

Rodbehandling

rodbehandling frederiksberg

En tandnerve kan gå tabt, hvis en tand har haft en stort hul eller er knækket på en uheldig måde. I de tilfælde skal man lave en rodbehandling, som består i…(læs mere)

Kroner og broer

tandkrone broer frederiksberg

Rodbehandlede kindtænder har en stor risiko for at knække og bør forsynes med en porcelænskrone, der beskytter hele tanden… (læs mere)

Facader

tandfacader frederiksberg

Tandfacader, eller blot facader, er et tyndt stykke porcelæn, der sættes på skæve, misfarvede eller knækkede tænder… (læs mere)

Implantater

tandimplantater frederiksberg
Mangler man én eller flere tænder, kan implantat-behandling være en løsning. Et implantat er en titaniumskrue, der fastgøres… (læs mere)

Proteser

tandproteser frederiksberg

Der findes flere typer proteser afhængig af behov og økonomi. Vi sætter en dyd i at forklare dig om dine muligheder… (læs mere)

Bidfunktion

bidfunktion tænder frederiksberg

Oplever du ømhed i kæberne og måske også hovedpine? Dette kan skyldes problemer med bidfunktionen, dvs. ujævn fordeling af ….(læs mere)

Paradentose, laser

paradontosebehandling laser frederiksberg

Mange mennesker lider desværre af sygdommen paradentose. Der findes mange grader af paradentose og vi behandler dem… (læs mere)